Segítség autóvásárlásban

Érdemes odafigyelni, ha használt autót vásárol, mert rengeteg buktatója lehet, ha nem vagyunk elég körültekintőek az adás-vétel előtt. Rengeteg pénzt lehet megspórolni, egy alapos átnézéssel, és a hibák még vásárlás előtti felderítésével. Minden esetben érdemes az autót átnézetni hozzáértő szakemberrel. Ebben tudunk segítséget nyújtani.

Több vizsgálati módszert alkalmazunk, hogy megtudjuk érdemes-e a kiszemelt autót megvenni. Az autó tényleges állapotát megtudva, támogatunk az áralkuban is. Használt autó vásárláskor gyakran az eladó próbálja eltitkolni az autó esetleges hibáit, vagy korábbi sérüléseit. Ezek az eltitkolt információk sok estben több százezres későbbi kiadást jelent a vevőnek.

A gépjármű átvizsgálása során nem csak az autót, de a hozzá tartozó dokumentációt is átnézzük, mert ezekkel is lehet probléma a későbbi névre íratás alkalmával. Továbbiakban segítünk az adásvételi pontos kitöltésébe, és ha igény van rá akkor a komplett névre írást is intézzük. Akár már a vásárlás napján a nevére kerülhet a megvásárolt autó.