Műszaki vizsga

Vállaljuk az autója Műszaki vizsgájának ügyintézését, soron kívül. Bízzon meg minket és garantáltan pár órán belül már kész is van. (Ha az autó vizsgaképes műszaki állapotban van!) Akár hozom-viszem szolgáltatásunkkal egybekötve.

Válassz minket ha,

Az időszakos műszaki vizsga hivatalos előírásai

Időszakos műszaki vizsgálaton a segédmotoros kerékpár kivételével minden forgalomba helyezett járműnek rendszeresen, meghatározott időközönként át kell esnie, amennyiben azzal a közúti közlekedésben részt kívánnak venni.

Ha az időszakos vizsgálatot a forgalmi engedély érvényességi határidején belül kérik, de a vizsgálatot az érvényességi határidő lejárta utáni időpontra tűzik ki, akkor a vizsganapról szóló értesítés a forgalmi engedély érvényességét a közölt vizsgaidőpontig, de legfeljebb 30 napra meghosszabbítja. Ha az időszakos vizsgálatot a forgalmi engedély érvényességi határidejének lejárta után kérik, akkor az időpontról szóló értesítés csak a vizsga napján a vizsgahelyre történő közlekedésre jogosít fel.

Amennyiben a jármű sikeres vizsgát tett és így alkalmas minősítést kapott, a forgalmi engedélye érvényesítésre kerül.

Amennyiben a jármű sikeres vizsgát tett, de a forgalmi engedély nem érvényesíthető (mert pl. betelt) vagy a járműnek nincs forgalmi engedélye, vagy a járműnyilvántartásba vett adataiban változás következett be, akkor az időszakos vizsgálat után a kiállított Jármű Műszaki Adatlappal fel kell keresni a területileg illetékes okmányirodát az új forgalmi engedély kiállítása céljából.

Forrás: Nemzeti Közlekedési Hatóság

Műszaki vizsgához szükséges okmányok magánszemély esetén

Műszaki vizsgához szükséges okmányok jogi személy esetén

Műszaki vizsga ügyintézéssel Ára
Személyautó (M1 kategória) 32 000Ft
4 kerék meghajtású személyautó 36 000Ft
Kisteherautó (N1 kategória) 36 000Ft
Motorkerékpár 22 000Ft