Első forgalomba helyezés

Unja már a sorbaállást? Mi átvállaljuk Ön helyett. Mostantól nem kell drága szabadidejét hosszas hatósági ügyintézéssel töltenie. Végigkísérjük ügyét a műszaki vizsgáztatástól az elkészült okmányok átadásáig.

Külföldi okmányokkal rendelkező gépjármű magyarországi forgalomba helyezése teljes körű ügyintézéssel. EU-ból behozott autók magyarországi forgalomba helyezésével, okmányirodai ügyintézésével, műszaki vizsgára való felkészítéssel, valamint műszaki vizsgáztatással és kötelező felelősség biztosítás megkötésével is foglalkozunk. A forgalomba helyezéssel kapcsolatos összes ügyintéznivalót elintézzük. Azaz a forgalomba helyezéshez szükséges műszaki vizsgáztatást, vagy honosítást, regisztrációs adó ügyintézését, eredetiség vizsgálat, biztosítás kötés és az okmányirodai teendők elvégzésével együtt.

Magyarországi forgalomba helyezés

A műszaki vizsga érvényességétől függően szükség van egy műszaki szemlére vagy sok esetben egy műszaki vizsgára. Lejárt külföldi műszaki vizsgájú gépjármű esetén a műszaki vizsga mellett, ki kell fizetni a forgalomba helyezés költségét is. A forgalomba helyezéshez szükséges teljes ügyintézés alatt értjük a műszaki vizsgáztatást, a regisztrációs adó ügyintézést, a honosítást, az eredetiség vizsgát, biztosítás kötést, valamint a teljes okmányirodai ügyintézést.

Több hetes időpontok, sorbaállás, egész napos várakozás és felesleges idegeskedés helyett válasszon minket! Amennyiben nincs TÜV vizsga az autón, úgy levizsgáztatjuk (amennyiben vizsgára alkalmas műszaki állapotban van a gépjármű) és átvállaljuk Ön helyett az okmányirodai és egyéb ügyintézést.

Az Ön részéről a velünk töltött idő (papírok átvétele, egyeztetés, szükséges dokumentumok kitöltése az ügyintézéshez) mindössze 15-20 percet vesz igénybe. A mi munkadíjunk a teljes ügyintézésre 38.000 Ft Bármilyen kérdéssel kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken keresztül.