Biztosítás kötés

A gépjárművek átírása vagy forgalomba helyezése előtt minden esetben szükséges kötelező biztosítást kötni.

A gépjárművel való közlekedés „veszélyes üzem”, az esetleges balesetekben az utasok és a gépjárművek is komolyan megsérülhetnek. A mások vagyonában okozott károkra és személyi sérülésekre minden gépjármű üzemben tartója (tulajdonosa) köteles gépjármű-felelősségbiztosítást (röviden: KGFB-t) kötni, és annak díját fizetni. Nem mindegy azonban, mekkora ez a díj!

Gyorsan, kényelmesen és rendkívül egyszerűen bemutatjuk, összehasonlítjuk az Ön biztosítási igényére vonatkozó, teljesen személyre szabott ajánlatait a hazai biztosítóknak legyen szó kötelező vagy Casco biztosításról. A leginkább megfelelő biztosítást azonnal meg tudja kötni Online, nincs utánajárás, sorban állás, vagy időpont egyeztetés a különböző biztosítók ügynökeivel. Az idő pénz, és mi sok időt megspórolunk Ügyfeleinknek.

A Netrisk partner portálját használjuk a kalkulációkhoz és a szerződés kötésekhez, így garantáltan a legjobb árakkal tudunk dolgozni, A szerződés kötéshez ki sem kell mozdulnia otthonról, mivel lehetőségünk van az online ügyintézésre.