Szolgáltatások

Műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsga azonnal!
Vállaljuk az autója műszaki vizsgájának ügyintézését, soron kívül. Bízzon meg minket az autója műszaki vizsgáztatásával és garantáltan pár órán belül már kész is van. Akár hozom-viszem szolgáltatásunkkal egybekötve.

Tovább

Autószerelés

Gépjárművek gyors és rövid határidős szervízelése.

Tovább

Segítség Autóvásárlásban

Érdemes odafigyelni, ha használt autót vásárol, mert rengeteg buktatója lehet, ha nem vagyunk elég körültekintőek a vásárlás előtt. Rengeteg pénzt lehet megspórolni, egy alapos átnézéssel, és a hibák még vásárlás előtti felderítésével.

Tovább

Eredetiségvizsgálat

Minden használtautó vásárláskor és külföldről érkező jármű esetén szükséges az eredetiségvizsgálat. Partnereinknél, ez akár azonnal sorbaállás nélkül is lehetséges.

Tovább

Biztosításkötés

A gépjárművel való közlekedés „veszélyes üzem”, az esetleges balesetekben az utasok és a gépjárművek is komolyan megsérülhetnek. A mások vagyonában okozott károkra és személyi sérülésekre minden gépjármű üzemben tartója (tulajdonosa) köteles gépjármű-felelősségbiztosítást (röviden: KGFB-t) kötni, és annak díját fizetni. Nem mindegy azonban, mekkora ez a díj!

Tovább

Első forgalomba helyezés

Unja már a sorbaállást? Mi átvállaljuk Ön helyett. Mostantól nem kell drága szabadidejét, hosszas hatósági ügyintézéssel töltenie. Végigkísérjük ügyét a műszaki vizsgáztatástól az elkészült okmányok átadásáig.

Tovább

Okmányirodai ügyintézés

Az eredetiségvizsgálatot és a kötelező gépjármű felelősség biztosítás megkötését követően már csak egy lépés választja el az újonnan vásárolt járműve névre írásától. Az okmányirodai átírás.

Tovább

P-rendszám kiváltása

A "P" rendszám ügyintézése nehézkes és bonyolult, melynek ügyintézésével, sokkal jobban jár, ha minket bíz meg, nem kell a biztosítással bajlódnia, nem kell sorba állnia, nem kell a kusza jogszabályok között eligazodnia.

Tovább

Flottakezelés

Ha cégvezetőként nem akarja drága idejét eltölteni járműparkja ügyeivel, akkor ebben is tudunk segíteni. Időszakos karbantartás, szerviz, biztosítási ügyintézés, járműokmányok kezelése. Akár néhány autó esetében is. Forduljon hozzánk bizalommal!

Háztól – Házig

Minden szolgáltatásunk mellé választhatja a háztól házig szolgáltatást. Ennek díja a két helyszín távolságától függ.